Terug naar site

Piet Muileboom & Jan Govers

7 december 2019

Eindelijk.... ere wie ere toekomt; Piet Muileboom en Jan Govers.

Wanneer wij in de vorige eeuw naar ons vakantiehuis in Steinbach reden, kwamen wij altijd langs een obscure herberg in een prachtige vallei, genaamd La Truite d’Argent.
Wat zou het mooi zijn om hier te mogen wonen, droomden wij dan. En verdomd, ineens stond het in 1998 te koop maar ‘damn’ we hadden de knaken natuurlijk niet liggen.
Wat nu?….de vader van Bob eens heel lief aangekeken en HOERA!!! hij was bereid het koopbedrag voor te schieten.
Dit was de start van geweldige avonturen, ontmoetingen, creaties, concerten, vriendschappen en het onbetaalbaarste dat er is, onze vrijheid!

Maar wij hebben altijd meer ideeën dan geld. Een paar jaar geleden leek het ons tof om Cabanes in onze vallei te bouwen maar we hadden net niet genoeg doekoe. Toen kwam de vader van Henja om de hoek. Met een warme hand heeft hij het ontbrekende deel gegeven en konden we gaan bouwen.

En weer HOERA!!! Want wat zijn ze mooi geworden!
Echter, tot ons groot verdriet heeft Jan de Cabanes nooit kunnen zien. Hij is te vroeg naar de eeuwige jachtvelden gegaan....

Deze mannen zouden trots zijn geweest als ze geweten hadden dat wij ze op ons landgoed vereeuwigd hebben, dat wij hier nog steeds dolgelukkig zijn en dat wij nog heel vaak over 'Chemin Piet Muileboom' en 'Avenue Jan Govers' gaan lopen.

Cheers op Piet Muileboom en Jan Govers!!