• Magic Music Weekends

  Good things happen here

 • Magic Music Weekends

  Geniet van artiesten in een onwaarschijnlijk relaxte setting.

  Onze ‘Magic Music Weekends in the Woods’ behoren tot een welkome afwisseling in het hedendaagse, jachtige leven.

  Tijdens een weekendje Americana music met lekker eten, Lupulus van de tap en outdoor activiteiten ervaar je hoe kunst en natuur samenkomen.

  Wat zit in dit 2-persoons arrangement?

  • Vrijdag aankomst; Meer-gangen maaltijd en overnachting in een 2-persoons kamer.

  • Zaterdag; Uitgebreid ontbijt, meer-gangen maaltijd, overnachting en toegang tot het concert.
  • Zondag; Uitgebreid ontbijt.

  ----

  Ontbijt in niet inclusief bij een studio/cabane

   

  Festival La Truite Magique

  Joseph Huber (USA)

  27-29 oktober

  Bluegrass - Roots.

  Singer-songwriter/multi-instrumentalist Joseph Huber was bandlid van de uit Milwaukee afkomstige streetgrassgroep The .357 String Band. Hierin speelde hij 6 jaar banjo en ze tourden intensief. Ondanks het uit elkaar vallen van de band groeit de populariteit nog steeds en gelden ze als een van de meest invloedrijke bands van de recente underground country en bluegrass beweging.
  Na The .357 String Band heeft Huber zich op het schrijven van roots/americana nummers geworpen en zowel in Amerika als Europa een hele schare fans verzameld. In april verscheen zijn vierde soloalbum ‘The Suffering Stage’.

  Website Joseph Huber

  Festival La Truite Magique

  Jake La Botz and Band (USA)

  15-17 december

  Roots - Americana.

  Jake La Botz heeft recent een van de beste Americana albums gemaakt! 

  De kleurrijke muziek van Jake La Botz schommelt tussen folk, blues en country en neemt je mee naar een rokerig bruin café waar hij zingt over de landschappen van Montana, het leven en de liefde. Eén van de weinige, nog levende echte blueslegendes.

  De roots van zanger en gitarist Jake La Botz liggen in de straten van Chicago waar hij als tiener ploeterde om in leven te blijven door onder andere het stelen van auto’s. Om de tijd te verdrijven tatoeëerde hij zichzelf en verkende hij de rijke en diepe bluestraditie van de grote stad. Hij werd straatmuzikant en leerde van diverse legendes, waaronder Jimmy Davis, de eerste kneepjes van het vak. De muziek van de charismatische La Botz komt van heel diep, met scherp waargenomen teksten.
  Zijn unieke stemgeluid levert metterdaad het bewijs van een robuust leven; “this man has been places”. Jake komt samen met zijn band naar La Truite d'Argent.

  Website Jake La Botz

  Festival La Truite Magique

  New Years Eve with Ray Romijn (USA)

  3-daags arrangement vanaf vrijdag 29 of zaterdag 30 december

  Singer/Songwriter - Roots - Americana.

  Ray Romijn, Braziliaans van geboorte en opgegroeid in de VS, heeft op La Truite Magique 2017 indruk gemaakt. op het Guiguette podium.

  Met een mix van eigen songs en covers kreeg hij het publiek op de tafels.

  Dus...... Ray komt terug op oudejaarsavond.

  Hoe ziet het arrangement eruit?

  - 3 overnachtingen in een 2-persoonskamer

  - 3 X menu inclusief speciaal new-years menu.

  - 3 X ontbijt inclusief brunch op 1 januari vanaf 10H:00

  - 31 december new-years eve concert met Ray Romijn

  Festival La Truite Magique

  Session Americana (USA)

  6-8 april

  Singer/Songwriter - Roots - Americana.

  Het uit Boston afkomstige Session Americana is naar eigen zeggen een rockband in een theekopje of een folk band in een whiskyfles. Met haar tijdloze mix van americana, folk en rock n roll bestijgt het zeskoppige collectief al bijna vijftien jaar met veel plezier het podium. Vorig jaar is alweer het zevende album van deze band verschenen, genaamd Great Shakes. Hierop is niet alleen het oude vertrouwde geluid van de band te horen, maar is ook zeker de ruimte genomen voor vernieuwing en experiment.

All Posts
×
×

- Wij vragen een voorschot van 50% (100 % bij 1 nacht of bij meerdere kamers). Na ontvangst hiervan is je reservering definitief. Je krijgt hiervoor een aparte email (check ook je spam)

- Bij huur van de Studio of Cabane dient het volledige bedrag plus borg binnen drie dagen na reservering voldaan te worden. Je krijgt hiervoor een aparte email (check ook je spam)

- Bij annuleringen tot 3 weken voor de geplande aankomstdatum wordt het voorschot geretourneerd minus € 25,- administratie kosten.

- Bij annuleringen minder dan drie weken voor aankomstdatum wordt het voorschot minus € 25,- adminstratie kosten alleen teruggestort indien we de kamer kunnen herboeken.

- Prijzen zijn per nacht, per kamer ongeacht dubbele of enkele bezetting.
- Check-in, 16:00 hr. Check-out, 11:00 hr
- La Truite d’Argent is een adult only hotel.
- Het reserveren van meerdere kamers kan alleen in overleg.
- Wifi beschikbaar in het restaurant.